Schilderwerken

Schilderwerken in Putte en omgeving, voor al het binnen- en buitenschilderwerk. Met jarenlange ervaring heb ik vele projecten afgerond!

Schilderwerken
Schilderwerken

U zoekt een schilder om uw huis een nieuwe look te geven

U wilt graag beroep doen op een schilder die uw woning tot in detail afwerkt? U zoekt een schilder die schildert alsof dat hij voor zichzelf zou schilderen, die zijn afspraken nakomt, die betrouwbaar en eerlijk is en waar kwaliteit centraal staat? Contacteer ons voor vrijblijvende offerte/advies.

Schilder met ervaring

Als schilder zijn wij u graag van dienst. Met al heel wat werkervaring en steeds cursussen te volgen voor de nieuwste schilder-, en behangtechnieken, kunnen wij u vakmanschap bieden.

Muren en plafonds laten schilderen door een vakman

Uw binnenmuren, in wat voor staat dan ook, laten schilderen? Kies dan voor een vakman als u het graag goed wilt laten doen en als kwaliteit belangrijk is voor u.

Mooie rechte lijnen en strakke muren & plafonds

Beschadigingen van de muren, zowel bij oudere als bij nieuwe muren, vullen we op met plamuur om een glad, strak oppervlak te garanderen. Bij het schuren, gebruiken we een stofzuiger om zo min mogelijk stof te verspreiden in de ruimte. Met tape op de juiste plaats, zorgen we voor mooie rechte lijnen.

We houden ook rekening met de ruimte waar geschilderd wordt. Elke ruimte krijgt een speciale behandeling volgens de functies. Bij een badkamer gebruiken we vochtwerende verf of bij een keuken afwasbare verf. De lak op uw deuren of meubels moeten krasvast zijn enzoverder.

Behangen

Behang aanbrengen en verwijderen is een delicaat proces. Met behang zijn de mogelijkheden eindeloos. Met jarenlange ervaring weet ik hoe het werk gedaan moet worden en zal ik uw verwachtingen voor kwaliteitsservice in Putte en omgeving niet teleurstellen. Gegarandeerd een perfect resultaat.

Gevel laten kaleien

Ook het kaleien van gevels behoort tot onze dienstverlening. Kaleien is een type schildertechniek om uw woning in een karaktervol nieuw jasje te steken.

Schilderwerken

Schilderwerken Kassi

Binnenschilderwerk

Door de jaren heen hebben onze klanten ons leren kennen als een bedrijf dat meer dan capabel is om hun huis een update te geven. Of het nu gaat om scheuren in muren of kozijnen en stucwerk; bij ons bent u aan het juiste adres!

Wij richten ons op kwaliteit boven kwantiteit, want als mensen een gloednieuw schilderwerk zien dat perfect is uitgevoerd door professionals, dan willen ze ons weer terug voor toekomstige projecten. Om een goed gevoel te krijgen voor wat het u gaat kosten kunt u contact opnemen. De prijzen zijn afhankelijk van hoeveel ruimte er geschilderd moet worden en van andere factoren zoals de grootte van de klus of het type pand waaraan gewerkt wordt.

We schilderen ook alle binnenschrijnwerk, waaronder deurem, ramen, meubels, plinten of het laten schilderen of spuiten van chauffages. Het vernissen van de trap hoort daar ook bij.

De juiste schilder kan het verschil maken. Met mijn ervaring weet ik hoe snel en efficiënt een geweldig resultaat behaald kan worden – zonder aan kwaliteit in te boeten! Van het behandelen van oppervlakken voordat ze geschilderd worden; het kiezen van materialen die duurzaam genoeg zijn voor langdurig schilderwerk (en meer); het inhuren van iemand die professioneel maar ook vriendelijk is tijdens uw volgende project: bel mij vandaag.

Kleuradvies nodig?

Wilt u graag kleuradvies want u vindt het moeilijk om een kleur te kiezen? We helpen u graag met kleuradvies zodra u besloten heeft om samen te werken.

Uitgebreid plan opstellen

Planning voor het schilderwerk

De beste manier om ervoor te zorgen dat we het meeste uit onze samenwerkingsprojecten halen, is door vooraf een plan op te stellen. Dit zorgt ervoor dat iedereen zijn aandeel in het bereiken van de gestelde doelen begrijpt en er aan kan werken, zonder dat er onderweg verwarring of problemen ontstaan. Wij hebben succes gevonden met deze aanpak, omdat het niet alleen structuur biedt voor wat er in elke fase zal gebeuren, maar ook wie je bij elke stap betrokken wilt hebben.

Onderhoudsplan schilderwerk

Schilderwerken onderhoudscontract

U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over het schilderen van uw huis of kantoor! Met de onderhoudsservice hebt u slechts één bezoek per jaar nodig voor een inspectie en eventuele reparaties. U kunt een prachtig huis hebben met zeer weinig tijd en moeite door het inhuren van de perfecte schilder aannemer. Dit contract is voor degenen die willen dat hun huis er het hele jaar door fris uitziet, zonder gedoe!