Over ons

Na het behalen van mijn diploma schilder-decorateur, heb ik bij verschillende schilders gewerkt om ervaring op te doen. Na enkele jaren besloot ik om mijn eigen bedrijf op te starten omdat ik mensen vakmanschap wou bieden. Ik vind het belangrijk om elk project tot in detail af te werken en ik vraag daar een eerlijke prijs voor.
Schilderwerken Kassi

Schilderwerken Kassi

Op zoek naar een binnen schilder?

Zoals het gezegde, bij mij is de klant koning. Daarmee bedoel ik dat een goede samenwerking met de klant belangrijk is. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar wat de klant juist wilt.

Ik ben gepassioneerd om uw huis er op zijn best uit te laten zien en ben er trots op dat u deze toewijding kunt zien in alles wat ik doe. Ik heb een breed scala aan diensten, waaronder schilderwerk voor zowel het interieur als het exterieur en specialistische klussen zoals behangen, wat een nog gladdere afwerking betekent zonder vervelende vlekken!

Als deskundige schilder ben ik trots op mijn werk door keer op keer resultaten van hoge kwaliteit te leveren, dus als het al een tijdje geleden is dat iemand opnieuw heeft geschilderd, bel mij dan vandaag nog.

Een huis schilderen is vaak de eerste stap om een huis als het uwe te laten voelen. Schilderwerken Kassi biedt een interieur service die uw ruimte zal transformeren in iets nieuws met veel aandacht voor detail.

Schilderwerken Kassi
Moderne en traditionele technieken

Schilderwerken Binnen

Het binnenwerk van uw huis is een grote beslissing. Ik neem de tijd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan al uw wensen, van kwaliteit en duurzaamheid.

Met jaren ervaring in het leveren van hoogwaardige schildersdiensten ben ik meer dan gekwalificeerd.

Behangen

Behang aanbrengen en verwijderen is een delicaat proces. De schilder heeft de vaardigheden om met elk type behang te werken, van klassiek patroon tot lederlook patronen!

Schilderwerken buiten

Met jarenlange ervaring kan ik topkwaliteit garanderen voor al uw buitenschilderwerk. Elke gevel is anders en vereist een unieke oplossing om de levensduur ervan te behouden – bij elk nieuw project wordt geleerd welke duurzame verf het beste past bij de stijl of materialiteit van het huis!

Kaleien

Behalve uw woning in een nieuw jasje steken met verf, kan u bij mij ook terecht voor gevel kaleien. Door uw gevel te laten kaleien, krijgt uw woning een karakteristieke uitstraling. 

Binnen & Buiten Schilderwerk

De beste vakschilder

Een huis schilderen is een van de meest voorkomende renovaties voor uw woning. Maar hoe vindt u een goede, betaalbare schilder die kwaliteitswerk levert zonder uw budget te breken? Bij Schilderwerken Kassi sta ik voor u klaar! Plan een buiten- of binnenschilderklus tegen geweldige prijzen.